top of page
pompoensoep.jpeg

Item Title

Describe the item and include any relevant details. Click to edit the text.

Item Title

Describe the item and include any relevant details. Click to edit the text.

Item Title

Describe the item and include any relevant details. Click to edit the text.

Item Title

Describe the item and include any relevant details. Click to edit the text.

Item Title

Describe the item and include any relevant details. Click to edit the text.

pompoensoep.jpeg

POMPOEN SINAASAPPEL GEMBER SOEP

  • 3sjalotten

  • 2 teentjes look

  • groot stuk gember

  • 1 butternut

  • 2 wortelen

  • 1 appel

  • 1 sinaasappel

  • 1 liter groentenbouillon

  • 5 gr curry poeder 

  • 3 gr ras El hanout

​

Croutons

  • 5 sneetjes (oud) brood

  • 30 ml olijfolie

  • 30 gr gesmolten boter

  • 1/2 tl zeezout

  • 1 tl Italiaanse kruiden

​

wortelen, butternut en gember schillen, samen met de sjalot, look en appel in stukken snijden een fruiten in boter. Curry poeder en ras El hanout toevoegen. Blussen met groentenbouillon en half uurtje op een zacht vuurtje laten inkoken. Mixen sap van 1 sinaasappel toevoegen, kruiden met peper en zout 

​

De sneetjes brood in fijne brunoise snijden. De boter en olijfolie opwarmen en hierin de brood croutons in bakken. Van zodra deze gebakken zijn op een bord leggen met keukenpapier, zodat het overtollige vet er kan afdruppen. Kruiden met de italiaanse kruiden en zee zout

​

Smakelijk

​

​

bottom of page